A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Роботи на конкурс "Збережи ялинку 2021"

Регіональний ландшафтних парк Диканський запросив усіх бажаючих прийняти участь у акції "Збережи ялинку 2021". Присутня лише одна номінація: ялинкова прикраса з природніх матеріалів.

10:15 28.12.2021

Іграшки із бісеру

Процес створення красивих речей своїми руками приносить чимало задоволення. Особливо приємно працювати з бісером. Різнокольорові намистинки нагадують дорогоцінні самоцвіти, багата колірна палітра дозволяє втілювати самі неординарні ідеї. Бісер – один з найбільш підходящих матеріалів для створення новорічних іграшок для прикрашання ялинки ,так і ми на гуртку"Бісероплетіння" виготовляли з різнокольорових намистин красиві мініатюрні ялинки,сніжинки,дідів морозів та сніговиків.

09:06 24.12.2021

Так люблю свою роботу, що працюю і в суботу!)))))

Будинок дитячої та юнацької творчості відкриває свої двері для гарних заходів та творчих задумів навіть у вихідні дні. Педагогічний колектив, не байдужий до волонтерського руху Червоного Хреста Полтавщини і Диканщини, організував перше зимове свято Миколая. Керівник вокального гуртка Юрій Москаленко підготував зі своїми юними вокалістами музичні дарунки для дітей з інвалідністю і дивував своїм чарівним співом! Культорганізатор Алла Оніпко вдало поєднала духовні оповідання, святкові кросворди, загадки, гру у "сніжки" з жартівливими іграми і веселими танцями! Керівники гуртків Оксана Серга, Вікторія Оксьоменко, Анжела Кравченко радували дітей яскравими майстер-класами і аквагримом! Усі були задоволені, бо по- сімейному відпочивали, спілкувались, розважались! Найкращим дарунком була офлайн-зустріч! А солодощі і фрукти діти отримали, дякуючи добрим людям!

14:35 22.12.2021

Сніжинка з любов'ю

Зима це і справді чарівна пора. Казкова пору року, коли земля вкривається білим снігом, дерева закутані інеєм, мороз поколює щічки. І це прекрасне відчуття свята.Сніг кружляє і падає на вулиці, а у нас вдома тепло і затишно, і це все через те, що будинок оздоблений святково . Вироби, зроблені своїми руками, зігрівають душу і дарують тепло, і навіть ось така біла сніжинка яку гуртківці народознавчого "Джерело" виготовили , буде аж ніяк не морозити, а гріти долоньку, тому що вона зроблена з душею. Вона мила, весела, і готова прикрасити собою зелену новорічну ялинку. А якщо таких сніжинок буде багато, то море захоплення вам забезпечено на весь новий рік.

10:20 22.12.2021

Іграшка-Олень із лампочки

Традиція прикрашати ялинку перед Новим роком подобається і дітям, і дорослим!Новорічні прикраси - справа дуже цікава, адже з будь-якої непотрібної і старої речі можна зробити красиву і унікальну іграшку. Наприклад, використовуючи звичайну лампочку( лампу розжарювання), можна створити оригінальну прикрасу у вигляді діда морозу, пінгвіна, сніговика, янголятка і навіть оленя. Зробивши кілька таких заготовок, можна забути про витрату коштів.

10:16 22.12.2021

Солодкий сюрприз

Цей простий рецепт чоловічків з печива стане у пригоді, якщо ви хочете покуховарити з дітьми, запастись різдвяними подарунками та прикрасами або просто посмакувати солодощами.

09:20 22.12.2021

Підготовка до новорічних свят

Наше любе селище активно готується до святкування Нового року! Вихованці вокального гуртка БДЮТ взяли активну участь у казці для дітей та дорослих "У казковій круговерті" та у відкритті головної ялинки селища. Для диканчан у виконанні вихованців гуртка прозвучали пісні "Миколай" та "Ялиночка-ялинка". А Любченко А. виконала сольну композицію "Ходить по землі Святий Миколай".

11:30 20.12.2021

Новорічна красуня

На сьогоднішній день дуже важко уявити святкування Нового року та Різдва без залучення такої красуні як ялина. Саме вона стає «головною зіркою» мільйонів будинків світу, поглинаючи всіх і кожного у вирій атмосферного настрою.

13:20 17.12.2021

Різдвяний віночок

Немає нічого більш гостинного, ніж пишний різдвяний вінок, зроблений своїми руками. Створіть у своєму будинку справжній новорічний настрій за допомогою цієї традиційної прикраси. Така декоративна деталь ідеально підійде для будь якого інтер'єру і додасть особливий штрих до свята. Беріть на озброєння ідею, створюйте атмосферу Нового року в своєму житлі. Коли даєш повну свободу дитині, народжується така краса.

11:30 17.12.2021

Ялинкові іграшки з лампочок.

Створюємо новорічний настрій. Новий рік вже близько і хочеться прикрасити будинок і ялинку креативними елементами декору. І не обов’язково їх купувати. Ви можете зробити новорічні іграшки своїми руками, вибравши найпростіші підручні засоби. Одними з них є старі лампочки. Ми розповімо, як зробити ялинкові іграшки з лампочок і покажемо кілька варіантів декору, який вам точно сподобається та готуйтеся до свята.

10:50 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень