A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Чарівний мухомор

Осінь - чудова пора. У цю пору року природа останній раз радує і дивує нас дійством кольорів та фарб. Осінь - час творчого піднесення та розвитку прихованої талантів. От ми з вихованцями гурточка "Квіточка " ділимося своїми результатами з Вами наші друзі. Ось такий МУХОМОРЧИК виготовили і під час кропіткої роботи говорили про гриби. Для роботи користувалися - фоаміраном (червоний, білий, зелений), термо пістолетом, циркулем, олівчиком, ножицями, стрічкою, степлером. Дотримувалися правил безпеки. Мали чудовий настрій та бажання творити!

09:30 11.11.2021

Осінній міні-тест ЮТ

10 листопада з 15-00 до 16-59 год. за київським часом пройшли змагання з радіозв'язку на коротких хвилях серед учнівської молоді. Наші юні оператори аматорської служби радіозв'язку прийняли активну участь, провели радіозв'язки в етері коротких хвиль та підготували звіт для суддівства. Зв'язок бажав би кращого, хоча придбаний підсилювач виконав своє призначення. Залишається налагодити Антену, визволивши її з під кабелю інтернет, що позбавить високого рівня шумів в етері. Ми залишилися задоволені, адже діти так старалися!

16:20 10.11.2021

Перші кроки хореографії

Хореографія, хореографічне мистецтво (від грец. Χορε?α - танець, хоровод і γρ?φω - пишу) - мистецтво творити і сценічної постановки танцю

11:20 10.11.2021

Аплікація із осіннього листя

Кожна пора року – унікальна. Не можна любити тільки літо, чи зиму. Осінь – це надзвичайна, чарівна і казкова пора року. Вона одягає на світ навколо свою специфічну і особливу маску, крізь яку все здається неймовірним і навіть звичайні, на перший погляд, речі стають незабутніми… Весело та цікаво проходять заняття у вихованців гуртка "Умілі ручки ". За вікном золота осінь, яка саме і надихнула дітей на створення осініх поробок за допомогою пластиліну". Вони  із задоволення створювали свої осінні шедеври.   Керівник гуртка Марина Требко #диканськийбудиноктворчості

10:55 10.11.2021

Барви осені

Сьогодні ми з дітками працювали над малюнком барви осені з вушними паличками. Також створювали портрет дівчинки з осінніми листочками.

10:55 10.11.2021

Аплікація із осіннього листя

Осіннє листя - один з найулюбленіших матеріалів для виготовлення аплікацій і виробів. Неймовірно красиві забарвлення листя розбурхують уяву і надихають на створення нових творчих ідей.

10:55 10.11.2021

Новорічні прикраси власноруч

Новорічні прикраси власноруч – це дуже приємний творчий процес. І чого тільки не створиш: крилаті янголи, казкові персонажі, засніжені ялинки, декоративні кулі. Новорічні іграшки власноруч — це і креативний новорічний подарунок для друзів та близьких.

10:50 10.11.2021

"Контролюємо свої емоції!"

Спілкування – це невід’ємна складова нашого життя. Всі люди відчувають потребу в спілкуванні. А чому? Звичайно хтось може відповісти, що це лише необхідність і нічого більше. Тоді чому з деякими людьми нам більш приємно спілкуватись, деяким ми виражаємо симпатію, а деяких ненавидимо чи відчуваємо відразу. Тоді постає питання нове питання, а через що все це відбувається.

16:50 09.11.2021

"У дивосвіті казок та мультиків"

Напевне кожен із нас пам'ятає казки, які в дитинстві розповідали мама чи бабуся і, згадавши все це, так хочеться повернутися у той дитячий безтурботний казковий світ.

16:00 09.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень