A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Осіннє листя із паперу

Одна з речей, за яку ми любимо осінній час року — це непередавана краса листя на деревах! Осіннє листя надихають майстрів у всьому світі на нові ідеї для творчості і часто стають елементами різних виробів. Чи Не правда? А нещодавно робили роботи з шишок, а також творили з природних матеріалів.А сьогодні пропоную виготовити на гуртку "Екологічний дизайн" кленовий,дубовий та березовий листок із паперу. Для цього нам потрібно матеріали:ножниці,кольоровий папір,олівець,клей. З таких паперових листочків виходять дуже цікаві композиції, які впишуться в будь-який інтер’єр.

13:15 17.11.2021

Тренування мозку

Перетворювати крапки і тире в літери й цифри - заняття не просте. Але переформувати звуки із крапок і тире та записати прийняту інформацію азбукою Морзе справа надважка. Але час і труд все перетруть! Маленькими кроками діти рухаються у напрямку професії радиста.

09:49 17.11.2021

ДИВОВИЖНИЙ МОРСЬКИЙ КОНИК.

У тваринному світі є безліч видів, що дивують і зачаровують своїм зовнішнім виглядом. От і цього разу подивимось на одну із найнезвичайніших риб – Морського коника. Ця рибка нам добре відома з дитинства, але чи задумувались Ви про те, що Морський коник дуже відрізняється від інших риб? Він плаває вертикально, а не горизонтально, закутий у міцну кольчугу, а не вкритий лускою, хвостом чіпляється за водну рослинність, а не використовує його для плавання, і таких “а не” у цієї чудернацької рибки є ще багато…

09:15 17.11.2021

Новорічний чобіток із глини

На гурточку "Гончарство"   дітлахи намагалися виготовити " Новорічний чобіток". Діти так люблять працювати з глиною, що не одноразово переробляли, переминали, жмякали з великим задоволенням.... Що я тільки не чула, що це не глина, а природній СЛАЙМ, АНТИСТРЕС

11:30 12.11.2021

"Наряджаємо осінь"

Листопад. Холодно стає. , всі частіше заряджає дрібний без перепочинку дощ, затягаоються тумани. Назва в місяця – Листопада, тому що дерева скидають свої останні листи.

10:15 11.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень