A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Конкурси

Дата: від до Скинути

Результати онлайн-конкурсу дитячої творчості "Дивосвіт".

Під час осінніх канікул (з 26 по 28 жовтня) міським центром позашкільної освіти був проведений ІІ етап регіонального відкритого онлайн-конкурсу дитячої творчості "Дивосвіт" за різними номінаціями та двома віковими категоріями.

14:52 29.10.2021

Підготовка до онлайн-конкурсу "Дивосвіт"

Під час осінніх канікул (з 26 до 29 жовтня) міським центром позашкільної освіти буде проведено регіональний відкритий онлайн-конкурс дитячої творчості "Дивосвіт" за різними номінаціями.

16:18 18.10.2021

Конкурс мініатюр серед педагогів позашкільної освіти

19 жовтня Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради (ПОЦЕВУМ) проводиться обласний конкурс мініатюр серед педагогів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти у заочному форматі. Тема конкурсу в цьому році досить обширна - "Обереги - сакральні символи через плин віків".

11:20 18.10.2021

Юні оператори радіозв’язку – патріоти рідного краю!

Обласні відкриті очні змагання з радіозв'язку на коротких хвилях серед учнівської молоді відбулися 14 вересня з 9-00 до 15-00 год. на базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради (ПОЦНТТУМ). Три заклади позашкільної освіти (ПОЦНТТУМ, Карлівська СЮТ і Диканський БДЮТ) підготували учасників до змагань з радіоспорту. Диканський будинок творчості на обласному рівні представили вихованці гуртка «Юні оператори аматорської служби радіозв’язку»: Стрижак Михайло та Краснянський Назар (в категорії «юнаки 17-18 років»); Рокотянський Владислав та Чипенко Станіслав (в категорії «юнаки до 14 років»). У трьох видах змагань – радіозв’язок телефоном, радіозв’язок англійською мовою та радіозв’язок телеграфом (азбукою Морзе) наші вихованці здобули 10 призових нагород. Абсолютним чемпіоном в обласних змаганнях став Стрижак Михайло, який отримав три золоті нагороди з великим відривом за балами. Краснянський Назар приніс срібло і дві бронзи, поступившись Михайлу в телеграфі лише одним радіозв’язком. Рокотянський Владислав у найбільш чисельній молодшій віковій категорії здобув золоту медаль за радіозв’язок англійською мовою та бронзу у телефонному тесті. Чипенко Станіслав вперше приймав участь в обласних змаганнях і приніс команді срібло й бронзу. В зв’язку з епідемічною ситуацією в Україні не приїхали на відкриті обласні змагання наші друзі з Херсону та Остра, які на протязі попередніх років до 2020 року приїздили до Полтави багаточисельними командами, перетворюючи змагання на величезне професійне радіофейєричне свято!

10:28 16.09.2021

Обласні відкриті очні змагання з радіозв'язку на коротких хвилях

14 вересня з 9-00 до 15-00 год. На базі Полтавського обласного центру науково-технічної творчості відбулися змагання з радіозв'язку на коротких хвилях серед учнівської молоді. Диканський БДЮТ на змаганнях представили дві команди: Стрижак Михайло та Краснянський Назар (в категорії юнаки 17-18 років); Рокотянський Владислав та Чипенко Станіслав (в категорії юнаки до 14 років). У трьох видах змагань здобули 10 призових нагород: І місць - чотири, ІІ місць - два, ІІІ місць - чотири. Абсолютним чемпіоном в обласних змаганнях є Стрижак Михайло (три золоті нагороди з великим відривом за балами).

15:08 14.09.2021

Всеукраїнський конкурс "Незалежна і Єдина - моя Україна"

19 травня 2021 року Вихованка гуртка "Паперопластика" Боровик Маргарита прийняла участь у Всеукраїнському конкурсі " Незалежна і Єдина- моя Україна". Робота "Рідна Україна", виконана змішаною технікою (крупи, папір, фарби, фломастери) здобула перемогу в Обласному етапі та направлена до Києва. Вітаємо Маргариту з перемогою!

14:04 19.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень