A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Воронянської О.М.

Дата: від до Скинути

14.02.2023.Гурток:Народна Творчість Дистнційне заняття.

 Цікаві ідеї для подарунків і вирази знаків уваги не обов'язково зажадають від людини великих фінансових витрат. Валентинки своїми руками - відмінний спосіб зробити приємний подарунок. Вони можуть використовуватися не тільки на день закоханих, а й як елемент святкового декору на весільних урочистостях, значимі події, річниці. Створюючи із паперу самостійно, можна розвинути творчі навички, реалізувати задумки або втілити в реальність проект унікального предмета декору. Для роботи нам потрібно:папір червоного та зеленого кольору,ножниці,клей.

09:25 16.02.2023

14.02.2023.Гурток:народознавчий "Джерело"

.Дистанційне заняття. Кохання можна назвати навичкою, яку слід прививати дитині з раннього віку. Адже вміти кохати – це велика рідкість, справжній талант. Спочатку дитина освоює любов до батьків, сестрички чи братика, бабусі й дідуся. Але з часом слід вчитися відкривати своє серце для інших – так вперше зароджується кохання до іншої людини. Пропоную переглянутм мультик від ненависті до кохання – один крок. Інколи варто зробити його, аби стати по-справжньому щасливим. Ця історія про хлопчика та дівчинку, які з дитинства ворогували. Вони завжди змагалися, хто більше заробить грошей на продажу лимонаду. Йшли роки, а конкуренція не вщухала. І от одного вечора два закляті вороги зустрілися… Чудовий мультик про те, як кохання змінюється все ваше життя та пріорітети.

09:20 16.02.2023

01.02.2023.Гурток:народознавчий"Джерело

Всі казкові герої, як і прості люди, мають рідну домівку. Тваринки живуть у нірках або дуплах дерев, принци і принцеси мешкають у казкових замках, прекрасні феї живуть у чарівних будиночках на деревах посеред густих лісів. Їх житла ми називаємо казковими будиночками. Казкові будиночки відрізняються від наших домівок тим, що вони можуть бути смішними і незвичайними, кольоровими, кривими, дуже маленькими і величезними, а інколи навіть їстівними, або навпаки — отруйними. Сьогодні намалювали казкові будинки, в якому могли б жити різні герої.

13:48 15.02.2023

31.01.2023.Гурток:Народна Творчість.

Домовик - один з найстаріших слов'янських духів. Вважалося, що він живе в кожному будинку і оберігає родину від темних сил, сварок і негараздів. Будинкового зображують веселим дідусем-витівником.Будь-якому власникові не завадить допомогу, так і домовому може допомогти саморобний талісман у вигляді кудлатого старця. Оберіг принесе в будинок міцні відносини і здоровий сон, захистить від злодіїв, пожеж і потопів. Якщо ви самі робите свого Кузю, то насичується його своєю енергією. Тому важливо братися за роботу в хорошому настрої і не думати про негаразди. Потрібно:нитки,картон,клей,олівець,ножни ці.Дотримуємося техніки безпеки.

13:31 15.02.2023

26.01.2023.Гурток:Екологічний дизайн.

Камені – унікальний матеріал для творчості. В даний час природні матеріали, в тому числі і камені, все частіше використовують як матеріал для прикраси будинку. Предмети з каменю стали цілим напрямом в дизайні інтер’єру. З каменів створюються приголомшливі картини, вирізаються частини меблів, фігурки для дому або саду. Однак, щоб професійно працювати з каменем, потрібні спеціальні інструменти і набір професійних навичок та вмінь.

10:39 31.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень