A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Воронянської О.М.

Дата: від до Скинути

07.12.2022.Гурток:Народна Творчість.

Новий рік і блискітки – це два поняття, які нерозривно пов’язані одне з одним. Чудовою прикрасою кімнати під час зимових свят стане гірлянда, зроблена з гліттерного фоамірану. Сам процес створення цієї гірлянди принесе задоволення і підніме настрій.

10:24 21.12.2022

02.12.2022. Гурток:Екологічний дизайн.

Виробів на зимову тематику досить багато, тому не варто обмежуватися тільки ялинками і сніжинками. Пінгвін з 3D апікація може стати оригінальним предметом декору, а також креативним подарунок для близьких людей. Пінгвіни живуть в холоді, тому оточують їх снігу і криги. Якщо ви проявите фантазію, то ваша саморобка може перетворитися в справжню зимову композицію.Під час виконання у дітей розвивться увага,уява, терпіння,кольорознавство.Для роботи нам потрібно:картон,папір,ножниці,клей,шаблонДотримуємося техніки безпеки.

16:23 13.12.2022

29.11.2022.Гурток"Народна Творчість"

Вишивка нашого краю вражає багатством та різноманітністю художніх традицій. У наш час відбувається її активний творчий розвиток. Відомі майстри вишивки внесли великий творчий внесок у розвиток і популяризацію цього виду мистецтва. Пропоную вам сьогодні майстер-клас по виготовлення листка із ниток. Потрібно:нитки,ножниці,тканина,шаблон, голки.Дотримуємося техніки безпеки.

15:41 13.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень