A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Воронянської О.М.

Дата: від до Скинути

22.12.2022.Гурток:Екологічний дизайн.

Аплікації – один з улюблених видів дитячих виробів. У цій техніці вийде гарна картина навіть у тих, хто не вміє або не любить малювати. Вона допомагає дитині засвоїти багато вміння: вирізати ножицями, акуратно приклеювати, працювати з різними матеріалами, розвиває абстрактне мислення. Якщо за вікном лежить сніг, а дитина не знає чим себе зайняти, запропонуйте їй створити зимовий пейзаж своїми руками. Зимові аплікації вийдуть навіть у самих маленьких. Вони можуть намазувати клей на вату і приклеювати на папір.Нам потрібно:папір,ножниці,клей, фломастири.Дотримуємося техніки безпеки.

11:42 23.12.2022

20.12.2022.Гурток:Народна Творчість.

Підготовка до Різдва і Нового Року стає традицією. Але у святковій суєті важко буде викроїти час, щоб зробити ялинкові іграшки та вироби для декорування. Краще заздалегідь підготуватися.Одна з дивних ідей, на яку знадобиться зовсім небагато часу і коштів – ялинка з ниток і клею, зроблена своїми руками. Нам потрібно:пухнасті ниточки,дріт, клей ПВА,намистинки, а далі повністю довіритися своїй фантазії.Дотримуємося техніки бещпеки. Всі будуть зачаровані незвичайним виконанням і декоруванням ялинки.

11:20 23.12.2022

15.12.2022:Гурток:Екологічний дизайн.

Новорічні свята вже наближається, а отже, незабаром всіх очікують приємні клопоти: прикрашання оселі та пошуки ялинкових прикрас,подарунків.Та це геть не означає, що всі заощадження доведеться витрачати на орнамент, адже можна легко та швидко відтворити стильні різдвяні декорації своїми руками та без зайвих витрат.Зробіть чудовий новорічний декор з дерев’яних паличок та ниток, пряжі чи мотузки! Це дійсно все, що вам знадобиться + прикраси у вигляді стрічок, ялинкових куль та гірлянди! Дотримуємося техніки безпеки.

10:40 23.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень