A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

Заняття Воронянської О.М.

Дата: від до Скинути

25.01.2023.Гурток "Народна Творчість".

Вироби своїми руками наповнені теплом і ніжністю того, хто їх робить. Особливо це стосується сердець. Їх можна зробити з будь-якого підручного матеріалу, головне, вкласти у свою роботу теплі почуття та мили.Ми сьогодні працюємо із платиліном та картоном.При цьому дотримуємося техніки безпеки.

10:33 31.01.2023

20.01.Гурток:Екологічний дизайн.

День Соборності України — свято, яке має особливе історичне значення. Століттями розірваний український народ об'єднався на своїй землі заради створення єдиної держави. День Соборності України щороку відзначають 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

11:44 30.01.2023

17.01.2023.Гурток:Народна Творчість.

Гноми – казкові, зворушливі персонажі, улюблені дитячі іграшки та естетичні інтер'єрні аксесуари для дорослих.Це гарний подарунок на будь-яке свято,що символізує багатство та оберіг оселі. Зробити оригінального гнома власноруч з підручних матеріалів,це легко і просто. Адже симпатичні гноми, виготовлені своїми руками, принесуть у дім трохи казки.Нам потрібно: рукавичка,нитки,понпон,бісер,оздоблення. Дотримуємося техніки безпеки.

14:50 26.01.2023

12.01.2023.Гурток "Екологічний Дизайн".

Особливою прикрасою інтер’єру стане величезне пір’я з ефектом градієнта. Зрозумівши суть роботи, легко зробити пір’я будь-якого розміру, а за бажання навіть збільшити кількість переходів від одного кольору до іншого.При цьому у дітей розвивається витривалість,уважність посидючість та охайність.Нам потрібно: стрічка,дріт,скоч,флористична стрічка.

11:24 17.01.2023

11.01.2023 Гурток "Народна Творчість".

Ніщо не зрівняється з цими простими та легкими виробами із звичайних дерев’яних паличок від морозива. Вони викликають більше захоплення, ніж звичайні вироби з паперу. Трохи фантазії – і тонкі палички перетворюються на маленького новорічного персонажа. Цей вид хендмейду підходить для дітей любого віку, адже роботи тут мінімальні – склеїти, розфарбувати, прикрасити. Сьогодні із паличок майструватимем смішного сніговичка, який подарує зимовий настрій. Нам потрібно:палички,фарби,клей пістолет, нитки,помаранчевий пластелін. Дотримуємося техніки безпеки.

11:11 17.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень